Анонси





 


Назад

Виконання місцевих бюджетів Чернігівської області за січень-жовтень 2021 року

За січень-жовтень поточного року доходи загального фонду місцевих бюджетів (без урахування міжбюджетних трансфертів з держбюджету) склали 6 259,1 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходи збільшилися на 919,7 млн грн або на 17,2%.

Податку та збору на доходи фізичних осіб, який в структурі доходів місцевих бюджетів займає домінуючу позицію, за січень-жовтень 2021 року  отримано в сумі 3 816,3 млн грн, що на 593,1 млн грн або на 18,4% більше порівняно з аналогічним періодом 2020 року.

Видатки на галузі бюджетної сфери проводяться в межах фінансових можливостей місцевих бюджетів з дотриманням встановлених соціальних стандартів, ефективного використання коштів, першочергового фінансування захищених статей витрат і пріоритетних видатків.

Питання своєчасного здійснення видатків з оплати праці знаходиться під постійним контролем органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області.

За оперативними даними на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам установ, що утримуються з місцевих бюджетів, з початку цього року вже направлено близько 5,7 млрд гривень.

Назад