Анонси





 


Назад

Виконання місцевих бюджетів Чернігівської області за січень-липень 2021 року

За січень-липень поточного року доходна частина загального і спеціального фондів місцевих бюджетів  області виконана в сумі  6,8 млрд грн, з них за трансфертами з державного бюджету – 2,4 млрд грн, за власними доходами (без урахування міжбюджетних трансфертів) –   4,4 млрд гривень.

Зокрема, до загального фонду місцевих бюджетів надійшло доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) у сумі 4,2 млрд грн, бюджетні призначення виконані на 106,5% (+258,9 млн грн до плану на сім місяців 2021 року). У порівнянні з відповідним періодом 2020 року доходи зросли на 679,0 млн грн або на 19,2%.  

Податку та збору на доходи фізичних осіб, який в структурі доходів місцевих бюджетів займає домінуючу позицію, отримано в обсязі 2,6 млрд грн, що на 440,1 млн грн або на 20,3% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Видатки на галузі бюджетної сфери проводяться в межах фінансових можливостей місцевих бюджетів з дотриманням встановлених соціальних стандартів, ефективного використання коштів, першочергового фінансування захищених статей витрат і пріоритетних видатків.

Назад