Анонси





 


Назад

Виконання місцевих бюджетів Чернігівської області за січень-квітень 2021 року

 

За січень-квітень 2021 року доходи загального фонду місцевих бюджетів Чернігівської області (без урахування міжбюджетних трансфертів) склали 2 348,1 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року доходи збільшилися на 354,0 млн грн або на 17,8%.

Податку на доходи фізичних осіб, який в структурі доходів місцевих бюджетів займає домінуючу позицію, за січень-квітень 2021 року  отримано в сумі 1 416,3 млн грн, що на 202,3 млн грн або на 16,7% більше порівняно з аналогічним періодом 2020 року.

Видатки місцевих бюджетів здійснюються в межах фінансових можливостей цих бюджетів з дотриманням встановлених соціальних стандартів, ефективного використання коштів, першочергового фінансування захищених статей витрат.

Питання своєчасного здійснення видатків з оплати праці знаходиться під постійним контролем органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області.

За оперативними даними у січні-квітні 2021 року на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам установ, що утримуються з місцевих бюджетів, направлено близько 2,2 млрд гривень.

Назад