Анонси





 


Назад

Виконання зведеного бюджету Чернігівської області за січень-лютий 2021 року

Доходи загального фонду місцевих бюджетів Чернігівщини (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконані в сумі 1 112,4 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого р,оку доходи збільшилися на 25,0 млн грн або на 2,3%.

Податку на доходи фізичних осіб, який в структурі доходів місцевих бюджетів займає домінуючу позицію, за січень-лютий 2021 року  отримано в сумі 648,9 млн грн, що на 48,3 млн грн або на 8,0% більше порівняно з аналогічним періодом 2020 року.

Видатки місцевих бюджетів на галузі бюджетної сфери здійснюються в межах фінансових можливостей цих бюджетів з дотриманням встановлених соціальних стандартів, ефективного використання коштів, першочергового фінансування захищених статей витрат і пріоритетних видатків.

Питання своєчасного здійснення видатків з оплати праці знаходиться під постійним контролем органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області.

За оперативними даними упродовж січня-лютого 2021 року на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам установ, що утримуються з місцевих бюджетів, направлено близько 962,0 млн гривень.

Назад