Анонси





 


Назад

Процес затвердження місцевих бюджетів на 2018 рік близький до завершення

Станом на 27.12.2017 в Чернігівській області вже затверджено 295 місцевих бюджетів на наступний рік, що склало 88,6% від усієї кількості бюджетів (333).

Департаментом фінансів облдержадміністрації постійно надається консультативна та методична допомога з бюджетних питань органам місцевого самоврядування міських, селищних і сільських об’єднаних територіальних громад.

Згідно з протокольним дорученням президії обласної ради від 06.12.2017 з 15 по 27 грудня цього року у Департаменті фінансів облдержадміністрації проведені співбесіди з головами і керівниками фінансово-економічних служб об’єднаних територіальних громад з питань реалізації бюджетної політики на відповідних територіях, розробки місцевих бюджетів на 2018 рік тощо.

Усі матеріали щодо особливостей формування місцевих бюджетів на наступний рік, які отримані від Міністерства фінансів України, надіслані фінансовим органам районів і міст обласного підпорядкування, а також міським, селищним і сільським об’єднаним територіальним громадам.

Із 37 об’єднаних територіальних громад області, які у 2018 році матимуть прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом та наділені правами як міста обласного значення, 30 уже затвердили бюджети на 2018 рік.    

 

Назад