Анонси





 


Назад

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій щодо проекту змін до обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2012 - 2017 роки

Департаментом фінансів обласної державної адміністрації підготовлено проект змін обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2012 - 2017 роки.

Метою Програми є забезпечення належної організації з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівщиною, здійснення представницьких та інших заходів, піднесення ролі та авторитету видатних громадських діячів, які внесли суттєвий вклад у зміцнення територіальних громад області.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» від 03.11.2010 № 996 та з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність Департаменту фінансів, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості у його діяльності проект Програми проходитиме процедуру електронних консультацій з громадськістю по 8 серпня 2017 року (включно).

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться до 08 серпня 2017 року (включно) за адресою: 14000, м. Чернігів, проспект Миру, 43, Департамент фінансів обласної державної адміністрації, e-пошта: [email protected]

Контактна особа: Гайдук Андрій Миколайович – начальник відділу фінансів місцевих органів влади і управління Департаменту фінансів обласної державної адміністрації, тел. 77-71-79.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено у рубриці „Консультації з громадськістю” сайту Департаменту фінансів у строки, визначені законодавством.

Проект змін до обласної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Чернігівською областю, здійснення представницьких та інших заходів на 2012 - 2017 роки

Додаток 1 до рішення

Додаток 2 до рішення

Назад