Анонси





 


Назад

21 жовтня 2016 року проведено розширене засідання Колегії Департаменту фінансів облдержадміністрації

На засіданні Колегії розглянуті питання підведення підсумків виконання місцевих бюджетів області за 9 місяців 2016 року та основних завдань до кінця поточного бюджетного періоду.

На Колегії були присутні начальники районних і міських фінансових управлінь, голови рад та керівники фінансових служб об’єднаних територіальних громад.

З доповіддю виступив голова Колегії – директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Дудко В.В. Доповідач окреслив стан справ у бюджетній сфері області за 9 місяців поточного року, висвітлив питання щодо забезпеченості місцевих бюджетів ресурсами на видатки з оплати праці та енергоносіїв, залучення залишків коштів міських, селищних і сільських бюджетів, які не мають проблем з виплатою заробітної плати та оплатою енергоносіїв, на ліквідацію простроченої зарплатної заборгованості в розташованих у цих населених пунктах школах або медичних закладах, складання місцевих бюджетів на 2017 рік на засадах програмно-цільового методу бюджетування.

Після завершення колегії спеціалістами Центру інформаційних та аналітичних технологій за ініціативи Департаменту інформаційних технологій та захисту інформації Міністерства фінансів України також проведено семінар щодо інформаційно-аналітичної підтримки впровадження програмно-цільового методу. З презентацією програмного продукту щодо складання бюджетних запитів головними розпорядниками коштів обласного бюджету на 2017 рік виступив генеральний директор Центру інформаційних та аналітичних технологій Гарбар С.П. Спеціалісти Центру провели демонстрацію можливостей програми.

Назад